Вареники — українська національна страва у вигляді відвареного прісного тіста і начинки з картоплі, м’яса, грибів, овочів, фруктів, ягід, сиру…

Вареники
з картоплею та шкварками

Вареники
з капустою

Вареники
з домашнім сиром

Пельмені — вироби з тіста всередині з начинкою
(мелене м’ясо свійської худоби чи риби, гриби, приправи). 
Равіолі — це невеликі круглої форми вироби з тіста з начинкою, різновидність італійської пасти.
Традиційно варяться в окропі, подаються і вживаються з оцтом, вершковим маслом, сметаною, різноманітними соусами.

Пельмені
“Сибірські”

Равіолі
зі свининою та яловичиною

Равіолі
зі свининою

Равіолі
з курятиною

Тісто – паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з водою, жирами, іншими речовинами,
є проміжним продуктом для виготовлення хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів тощо.
Тісто може бути прісним, дріжджовим, листковим…

Тісто
листкове

Все Натуральне

Мінімум Цукру

Мінімум Соди

Без ГМО