Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилини кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і вареники подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
ВАРЕНИКИ з капустою
Склад: борошно пшеничне в/г, капуста, вода, цибуля ріпчаста свіжа, морква, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилини кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і вареники подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
ВАРЕНИКИ з домашнім сиром
Склад: сир кисломолочний, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилини кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і вареники подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
ПЕЛЬМЕНІ "Сибірські"
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої підсоленої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і равіолі подати до столу. Равіолі бажано заправляти за смаком маслом, сметаною, оцтом та іншими приправами.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
РАВІОЛІ зі свининою та яловичиною
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої підсоленої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і равіолі подати до столу. Равіолі бажано заправляти за смаком маслом, сметаною, оцтом та іншими приправами.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
РАВІОЛІ зі свининою
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої підсоленої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і равіолі подати до столу. Равіолі бажано заправляти за смаком маслом, сметаною, оцтом та іншими приправами.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
РАВІОЛІ з курятиною
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, курятина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої підсоленої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і равіолі подати до столу. Равіолі бажано заправляти за смаком маслом, сметаною, оцтом та іншими приправами.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 800 г, на вагу
ТІСТО листкове
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листового тіста, лимонна кислота, вода питна, сіль, яйця.
Спосіб приготування: звільнити тісто від зовнішньої упаковки, розморозити. Сформувати вироби, викласти на змащене олією деко. Для надання готовим виробам блиску та рум’яності – перед випіканням змастити їхню поверхню яйцем. Випікати при температурі 180-190 °C до утворення рум’яної скоринки протягом 15-20 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.