Котлети
"Домашні"

Склад: яловичина, свинина, вода, хліб пшеничний, білок рослинний, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений, часник сушений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
"Столові"

Склад: м’ясо птиці механічної обвалки, сало, вода, хліб пшеничний, сухарі панірувальні, білок рослинний, пшенична клітковина, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, часник сушений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
"Студентські"

Склад: свинина, фарш птиці, вода, сало, хліб пшеничний, білок рослинний, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, часник сушений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
"Київські"

Склад: cвинина, курятина, цибуля ріпчаста свіжа, вода, масло вершкове, сухарі панірувальні, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
"Ситні"

Склад: м’ясо птиці мехобвалки, цибуля ріпчаста свіжа, хліб пшеничний, сухарі панірувальні, шкіра куряча, вода, сало, білок рослинний соєвий, пшенична клітковина, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
"Слов'янські"

Склад: м’ясо птиці мехобвалки, цибуля ріпчаста свіжа, хліб пшеничний, сухарі панірувальні, шкіра куряча, вода, сало, білок рослинний соєвий, пшенична клітковина, сіль кухонна, часник сушений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: смажити звичайним способом з двох сторін у невеликій кількості жиру.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

low sodium

Мінімум Соди

non gmo

Без ГМО