Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, цукор, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу
Пельмені "Гномики"
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичина, сало, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 900 г, на вагу
Пельмені "Малюк"
Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, м’ясо птиці мехобвалки, сало, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, рослинний білок, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.