Пельмені
"Сибірські"

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, цукор, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу

Пельмені
"Білоцерківські"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, філе куряче, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу

Пельмені
"Гномики"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичина, сало, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 900 г, на вагу

Пельмені
"Малюк"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, м’ясо птиці мехобвалки, сало, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, рослинний білок, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 900 г, на вагу

Пельмені
"Домашні"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, філе куряче, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 800 г

Пельмені
"№1"

Склад: борошно пшеничне в/г, фарш птиці, сало, вода, рослинний білок, свинина, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курині, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу

Равіолі
"Апетитні"

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, вода, рослинний білок, сало, м’ясо птиці механічної обвалки (10%), цибуля ріпчаста свіжа, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 900 г, на вагу

Равіолі
"Українські"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичина, сало, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу

Равіолі
"Білоцерківські"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, свинина, філе куряче, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 900 г, на вагу

Равіолі
"Особливі"

Склад: борошно пшеничне в/г, м’ясо птиці механічної обвалки, вода, яловичина, рослинний білок, сало, цибуля ріпчаста свіжа, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 300 г, 900 г, на вагу

Равіолі
"Смачні"

Склад: борошно пшеничне в/г, м’ясо птиці механічної обвалки, вода, сало, цибуля ріпчаста свіжа, рослинний білок, пшенична клітковина, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Равіолі
"Ситні"

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, рослинний білок, сало, м’ясо птиці механічної обвалки (10%), цибуля ріпчаста свіжа, яйця курині, пшенична клітковина, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Равіолі
"Делікатесні"

Склад: борошно пшеничне в/г, м’ясо птиці механічної обвалки, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, рослинний білок, яйця курячі, сіль кухонна, олія соняшникова, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 900 г, на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

low sodium

Мінімум Соди

non gmo

Без ГМО