Голубці
"Домашні"

Склад: капуста свіжа, свинина, яловичина, рис відварений, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, морква свіжа, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: голубці обсмажити з обох сторін, скласти в посудину, залити томатним соусом і тушкувати до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Голубці
"Слов'янські"

Склад: капуста свіжа, свинина жирна, м’ясо птиці мехобвалки, рис відварений, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, морква свіжа, сіль кухонна, суміш прянощів.
Спосіб приготування: голубці обсмажити з обох сторін, скласти в посудину, залити томатним соусом і тушкувати до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Голубці
овочеві

Склад: капуста свіжа, рис відварений, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, морква свіжа, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: голубці обсмажити з обох сторін, скласти в посудину, залити томатним соусом і тушкувати до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Бендерки

Склад: вода, борошно пшеничне в/г, свинина, яловичина, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: вироби змочити в яйці та обсмажити з обох сторін на малому вогні до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Чебуреки

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: вироби змочити в яйці та обсмажити з обох сторін на малому вогні до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Манти

Склад: борошно пшеничне в/г, свинина, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити на пару до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Хінкалі
"Тбіліські"

Склад: борошно пшеничне в/г, свинина, яловичина, цибуля ріпчаста свіжа, сало, рослинний білок, сіль кухонна, олія соняшникова, яйця курячі, зелень, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити у підсоленій воді протягом 6-7 хвилин.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Хінкалі
"Для Всіх"

Склад: борошно пшеничне в/г, фарш курячий, цибуля ріпчаста свіжа, рослинний білок, вода, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курині, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити у підсоленій воді протягом 6-7 хвилин.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Фрикадельки
супові

Склад: яловичина, м’ясо птиці механічної обвалки, цибуля ріпчаста свіжа, сало, білок рослинний, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: фрикадельки кладуть у суп з напівготовою картоплею і варять 10 хвилин до готовності. Зелень, приправи – за смаком.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Тісто
листкове

Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста (жири рослинні та олії в натуральному та стверділому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, яйця курячі, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу

Тісто
листкове дріжджове

Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста, дріжджі пресовані, вода, яйця курячі, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу

Тісто
листкове прісне

Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста, вода, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

low sodium

Мінімум Соди

non gmo

Без ГМО