ВАРЕНИКИ
з м'ясом

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з картоплею

Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курині, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з капустою

Склад: борошно пшеничне в/г, капуста, вода, цибуля ріпчаста свіжа, морква, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з картоплею та грибами

Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, вода, цибуля ріпчаста свіжа, гриби, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з серцем та печінкою

Склад: борошно пшеничне в/г, ялове серце та печінка, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з сиром

Склад: борошно пшеничне в/г, сир домашній, вода, цукор, яйця курячі, сіль кухонна, ароматизатор ванілін.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з вишнями

Склад: борошно пшеничне в/г, вишня, вода, яйця курячі.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 400 г, 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з картоплею (апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курині, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з капустою (апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, капуста, вода, цибуля
ріпчаста свіжа, морква, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 1000 г, на вагу

ВАРЕНИКИ
з м'ясом (апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, рослинний білок, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

ВАРЕНИКИ
з картоплею та печінкою (апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, печінка яловича, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

ВАРЕНИКИ
з солоним сиром (апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, сир домашній, вода питна, яйця курячі, сіль кухонна, цукор, кріп сушений.
Спосіб приготування: варити в широкій каструлі в 2,5 – 3,0 літрах киплячої води до готовності (5-7 хвилин кип’ятіння після виринання), потім воду негайно злити і страву подати до столу.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

low sodium

Мінімум Соди

non gmo

Без ГМО