Зрази
м'ясні з грибами

Склад: свинина, яловичина, гриби, вода, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, хліб пшеничний, білок рослинний, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Зрази
картопляні з м'ясом

Склад: картопля свіжа, яловичина, свинина, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, яйця курячі, борошно пшеничне в/г, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Зрази
картопляні з капустою

Склад: картопля свіжа, капуста свіжа, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, яйця курячі, борошно пшеничне в/г, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Зрази
картопляні з грибами

Склад: картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, гриби, сухарі панірувальні, олія соняшникова, яйця курячі, борошно пшеничне в/г, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Зрази
з курятини з грибами

Склад: м’ясо птиці, гриби, цибуля ріпчаста свіжа, вода, хліб пшеничний білий, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Зрази
м'ясні з яйцем та цибулею

Склад: свинина, яловичина, яйця курячі, вода, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, хліб пшеничний, білок рослинний, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: покласти у невелику кількість розігрітого жиру і смажити до готовності.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

low sodium

Мінімум Соди

non gmo

Без ГМО