Лінійка "Ready-to-eat" – це на 100% готові до вживання продукти – формат "тільки розігрій". Харчова безпека досягається завдяки пакуванню продукції в газове середовище з застосуванням захисної термоупаковки.

ВАРЕНИКИ
з картоплею та шкварками

Склад: борошно пшеничне в/г, картопля свіжа, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сало, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

ВАРЕНИКИ
з капустою

Склад: борошно пшеничне в/г, капуста, вода, цибуля ріпчаста свіжа, морква, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

ВАРЕНИКИ
з домашнім сиром

Склад: сир кисломолочний, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

ВАРЕНИКИ
з вишнею

Склад: вишня, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

КОТЛЕТИ
"Домашні"

Склад: яловичина, свинина, вода, хліб пшеничний, сухарі панірувальні, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений, часник сушений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

МЛИНЦІ
з маком

Склад: мак, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

МЛИНЦІ
з вишнею

Склад: вишня, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

МЛИНЦІ
з домашнім сиром

Склад: сир кисломолочний, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

МЛИНЦІ
"Вишиванка"

Склад: мак, вишня, сир кисломолочний, вода, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 300 г

СИРНИКИ
з родзинками

Склад: сир домашній, борошно пшеничне в/г, цукор, яйця курячі, олія соняшникова, сіль кухонна, ванільний цукор.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 240 г

ЗАПІКАНКА
з домашнього сиру з родзинками

Склад: сир домашній, крупа манна, родзинки, цукор, яйця курячі, сіль кухонна, ванільний цукор.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Упаковка: вакуумний лоток під газом.
Маса нетто: 350 г

Все Натуральне

Мінімум Цукру

Мінімум Соди

Без ГМО