Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Хачапурі з м'ясом
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), м’ясо свинини, вода, цибуля ріпчаста, цукор, олія соняшникова, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Хачапурі з твердим сиром
Склад: борошно пшеничне в/г, сир твердий, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, цукор, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, кріп зелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Хачапурі з сиром та зеленню
Склад: борошно пшеничне в/г, сир кисломолочний, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, цукор, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, кріп зелений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Основа для піци
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, яйця курячі, дріжджі пресовані, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.