Пиріжки
з маком

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, макова начинка, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з вишнями

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, вишні, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з яблуками

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яблука, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з повидлом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, повидло, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з картоплею

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, сало, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з капустою

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, капуста свіжа, олія соняшникова, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, цукор, морква свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з горохом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, горох, цибуля, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з м'ясом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, фарш птиці механічної обвалки, цибуля ріпчаста свіжа, рослинний білок, морква свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з серцем та печінкою

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, ялові серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з м'ясом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, фарш птиці мехобвалки, цибуля ріпчаста свіжа, білок рослинний, дріжджі пресовані, маргарин, олія соняшникова, цукор, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з картоплею

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, сало, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з капустою

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, капуста свіжа,  олія соняшникова, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, маргарин, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з вишневим гелем

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, маргарин, олія соняшникова, цукор, вишневий гель, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з повидлом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, маргарин, олія соняшникова, цукор, повидло, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжечки
з сиром

Склад: тісто – борошно пшеничне в/г, маргарин, вода, цукор білий кристалічний, дріжджі пресовані, яйця курячі, сіль кухонна); начинка – сир домашній, цукор білий кристалічний, ароматизатор «Ванілін».
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Сосиски
в тісті

Склад: борошно пшеничне в/г,  вода, сосиска, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Котлети
в тісті

Склад: борошно пшеничне в/г, вода питна, свинина, яловичина, дріжджі пресовані, цукор, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сало, білок рослинний, хліб пшеничний, сухарі панірувальні,сіль кухонна, яйця курячі, часник сушений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Ватрушки
з сиром

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, сир, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, олія соняшникова.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Самса
зі свиноною

Склад: борошно пшеничне в/г, свинина, цибуля ріпчаста свіжа, маргарин, вода, цукор, дріжджі пресовані, яйця курячі, сіль кухонна, набір спецій.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пампушки
до борщу

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Булочки
для гамбургера

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Хачапурі
з м'ясом

Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), м’ясо свинини, вода, цибуля ріпчаста, цукор, олія соняшникова, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Хачапурі
з твердим сиром

Склад: борошно пшеничне в/г, сир твердий, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, цукор, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, кріп зелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Хачапурі
з сиром та зеленню

Склад: борошно пшеничне в/г, сир кисломолочний, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, цукор, яйця курячі, дріжджі пресовані, сіль кухонна, кріп зелений, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Основа
для піци

Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин (жири рослинні та олії в натуральному та ствердлому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, яйця курячі, дріжджі пресовані, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

Мінімум Соди

Без ГМО