Пиріжки
з серцем та печінкою

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичі серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з лівером

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичі легені, серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з м'ясом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, фарш птиці мехобвалки, цибуля ріпчаста свіжа, білок рослинний, дріжджі пресовані, маргарин, олія соняшникова, цукор, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з горохом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, горох відварений, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з картоплею

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, сало, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з капустою

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, капуста свіжа, олія соняшникова, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, цукор, морква свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з повидлом

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, повидло яблучне, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Сирники

Склад: сир домашній, борошно пшеничне в/г, родзинки, цукор, яйця курячі, сіль кухонна, ванільний цукор.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Біляші

Склад: борошно пшеничне в/г, свинина жирна, яловичина 2-го сорту, вода, цибуля ріпчаста свіжа, рослинний білок гідратований, дріжджі пресовані, олія соняшникова, цукор білий кристалічний, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з лівером
(апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, яловичі легені, серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з горохом
(апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, горох, цибуля, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Пиріжки
з картоплею
(апаратні)

Склад: борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Чебуреки
півколом

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Чебуреки
великі

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Чебуреки
маленькі

Склад: борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу

Все Натуральне

Мінімум Цукру

Мінімум Соди

Без ГМО