Спосіб приготування: варити у підсоленій воді протягом 6-7 хвилин.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Фрикадельки супові
Склад: яловичина, м’ясо птиці механічної обвалки, цибуля ріпчаста свіжа, сало, білок рослинний, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування: фрикадельки кладуть у суп з напівготовою картоплею і варять 10 хвилин до готовності. Зелень, приправи – за смаком.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: на вагу
Тісто листкове
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста (жири рослинні та олії в натуральному та стверділому вигляді рафіновані дезодоровані), вода, яйця курячі, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу
Тісто листкове дріжджове
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста, дріжджі пресовані, вода, яйця курячі, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.
Маса нетто: 500 г, 1000 г, на вагу
Тісто листкове прісне
Склад: борошно пшеничне в/г, маргарин для листкового тіста, вода, регулятор кислотності – оцет, сіль кухонна, цукор.
Спосіб приготування: з розмороженого тіста формують вироби, випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220 – 230°С духовці, за температури 180 – 190°С протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ступінь готовності визначають за наявності рум’яної скоринки на поверхні. Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватись в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Термін зберігання: при температурі не вище мінус 18°С не більше 3-х місяців від дати виготовлення.