Skip to content
ГОЛОВНА
ПРОДУКЦІЯ
ТМ “Дригало”
Напівфабрикати
Вареники
Вареники з м’ясом
Вареники з картоплею
Вареники з капустою
Вареники з картоплею та грибами
Вареники з серцем та печінкою
Вареники з сиром
Вареники з вишнями
Вареники з картоплею (апаратні)
Вареники з капустою (апаратні)
Вареники з м’ясом (апаратні)
Вареники з картоплею та печінкою (апаратні)
Вареники з солоним сиром (апаратні)
Пельмені, Равіолі
Пельмені “Сибірські”
Пельмені “Білоцерківські”
Пельмені “Гномики”
Пельмені “Малюк”
Пельмені “Домашні”
Пельмені “№1”
Равіолі “Апетитні”
Равіолі “Українські”
Равіолі “Білоцерківські”
Равіолі “Особливі”
Равіолі “Смачні”
Равіолі “Ситні”
Равіолі “Делікатесні”
Котлети
Котлети “Домашні”
Котлети “Столові”
Котлети “Студентські”
Котлети “Київські”
Котлети “Ситні”
Котлети “Слов’янські”
Млинці
Млинці з серцем та печінкою
Млинці з м’ясом
Млинці з домашнім сиром
Млинці з вишнями
Млинці “Веснянка”
Млинці “Вишиванка”
Роли з вишнями
Роли з сиром
Зрази
Зрази м’ясні з грибами
Зрази картопляні з м’ясом
Зрази картопляні з капустою
Зрази картопляні з грибами
Зрази з курятини з грибами
Зрази м’ясні з яйцем та цибулею
Різне
Голубці “Домашні”
Голубці “Слов’янські”
Голубці овочеві
Бендерки
Чебуреки
Манти
Хінкалі “Тбіліські”
Хінкалі “Для Всіх”
Фрикадельки супові
Тісто листкове
Тісто листкове дріжджове
Тісто листкове прісне
Готові Страви
“Випічка”
Пиріжки з маком
Пиріжки з вишнями
Пиріжки з яблуками
Пиріжки з повидлом
Пиріжки з картоплею
Пиріжки з капустою
Пиріжки з горохом
Пиріжки з м’ясом
Пиріжки з серцем та печінкою
Пиріжки МІНІ з м’ясом
Пиріжки МІНІ з картоплею
Пиріжки МІНІ з капустою
Пиріжки МІНІ з вишнею
Пиріжки МІНІ з повідлом
Пиріжки МІНІ з сиром
Сосиски в тісті
Сосиски Баварські в тісті “КРОХА”
Котлети в тісті
Ватрушки з сиром
Самса зі свининою
Пампушки до борщу
Булочки для гамбургера
Хачапурі з м’ясом
Хачапурі з твердим сиром
Хачапурі з сиром та зеленню
Основа для піци
“Висмажка”
Пиріжки з серцем та печінкою
Пиріжки з лівером
Пиріжки з м’ясом
Пиріжки з горохом
Пиріжки з картоплею
Пиріжки з капустою
Пиріжки з повидлом
Сирники
Біляші
Пиріжки з лівером (апаратні)
Пиріжки з горохом (апаратні)
Пиріжки з картоплею (апаратні)
Чебуреки півколом
Чебуреки великі
Чебуреки маленькі
TM “3Ф”
Готові Страви
Вареники
Вареники з картоплею та шкварками
Вареники з капустою
Вареники з домашнім сиром
Вареники з вишнею
Котлети
Котлети “Домашні”
Млинці
Млинці з маком
Млинці з вишнею
Млинці з домашнім сиром
Млинці “Вишиванка”
Сирники
Сирники з родзинками
Запіканка з домашнього сиру з родзинками
Напівфабрикати
Вареники
Вареники з картоплею та шкварками
Вареники з капустою
Вареники з домашнім сиром
Пельмені, Равіолі
Пельмені “Сибірські”
Равіолі зі свининою та яловичиною
Равіолі зі свининою
Равіолі з курятиною
Тісто
Тісто листкове
ПРО НАС
Історія
Експорт
Приват Лейбл
ФРАНШИЗА
КОНТАКТ
Пиріжки
з серцем та печінкою
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, яловичі серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з лівером
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, яловичі легені, серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з м'ясом
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, фарш птиці мехобвалки, цибуля ріпчаста свіжа, білок рослинний, дріжджі пресовані, маргарин, олія соняшникова, цукор, сіль кухонна.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з горохом
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, горох відварений, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з картоплею
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, сало, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з капустою
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, капуста свіжа, олія соняшникова, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, цукор, морква свіжа, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з повидлом
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, повидло яблучне, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Сирники
Склад:
сир домашній, борошно пшеничне в/г, родзинки, цукор, яйця курячі, сіль кухонна, ванільний цукор.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Біляші
Склад:
борошно пшеничне в/г, свинина жирна, яловичина 2-го сорту, вода, цибуля ріпчаста свіжа, рослинний білок гідратований, дріжджі пресовані, олія соняшникова, цукор білий кристалічний, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з лівером
(апаратні)
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, яловичі легені, серце та печінка, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, дріжджі пресовані, цукор, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з горохом
(апаратні)
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, дріжджі пресовані, цукор, горох, цибуля, олія соняшникова, яйця курячі, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Пиріжки
з картоплею
(апаратні)
Склад:
борошно пшеничне в/г, вода, картопля свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, яйця курячі, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Чебуреки
півколом
Склад:
борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Чебуреки
великі
Склад:
борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Чебуреки
маленькі
Склад:
борошно пшеничне в/г, яловичина, свинина, вода, білок рослинний, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
розморозити в мікрохвильовій печі 1-2 хв. та розігріти протягом 2-3 хв.
Термін зберігання:
при температурі не вище мінус 18°С не більше 12 місяців від дати виготовлення.
Маса нетто:
на вагу
Все Натуральне
Мінімум Цукру
Мінімум Соди
Без ГМО
ГОЛОВНА
ПРОДУКЦІЯ
▼
ТМ “Дригало”
▼
Напівфабрикати
▼
Вареники
▼
Вареники з м’ясом
Вареники з картоплею
Вареники з капустою
Вареники з картоплею та грибами
Вареники з серцем та печінкою
Вареники з сиром
Вареники з вишнями
Вареники з картоплею (апаратні)
Вареники з капустою (апаратні)
Вареники з м’ясом (апаратні)
Вареники з картоплею та печінкою (апаратні)
Вареники з солоним сиром (апаратні)
Пельмені, Равіолі
▼
Пельмені “Сибірські”
Пельмені “Білоцерківські”
Пельмені “Гномики”
Пельмені “Малюк”
Пельмені “Домашні”
Пельмені “№1”
Равіолі “Апетитні”
Равіолі “Українські”
Равіолі “Білоцерківські”
Равіолі “Особливі”
Равіолі “Смачні”
Равіолі “Ситні”
Равіолі “Делікатесні”
Котлети
▼
Котлети “Домашні”
Котлети “Столові”
Котлети “Студентські”
Котлети “Київські”
Котлети “Ситні”
Котлети “Слов’янські”
Млинці
▼
Млинці з серцем та печінкою
Млинці з м’ясом
Млинці з домашнім сиром
Млинці з вишнями
Млинці “Веснянка”
Млинці “Вишиванка”
Роли з вишнями
Роли з сиром
Зрази
▼
Зрази м’ясні з грибами
Зрази картопляні з м’ясом
Зрази картопляні з капустою
Зрази картопляні з грибами
Зрази з курятини з грибами
Зрази м’ясні з яйцем та цибулею
Різне
▼
Голубці “Домашні”
Голубці “Слов’янські”
Голубці овочеві
Бендерки
Чебуреки
Манти
Хінкалі “Тбіліські”
Хінкалі “Для Всіх”
Фрикадельки супові
Тісто листкове
Тісто листкове дріжджове
Тісто листкове прісне
Готові Страви
▼
“Випічка”
▼
Пиріжки з маком
Пиріжки з вишнями
Пиріжки з яблуками
Пиріжки з повидлом
Пиріжки з картоплею
Пиріжки з капустою
Пиріжки з горохом
Пиріжки з м’ясом
Пиріжки з серцем та печінкою
Пиріжки МІНІ з м’ясом
Пиріжки МІНІ з картоплею
Пиріжки МІНІ з капустою
Пиріжки МІНІ з вишнею
Пиріжки МІНІ з повідлом
Пиріжки МІНІ з сиром
Сосиски в тісті
Сосиски Баварські в тісті “КРОХА”
Котлети в тісті
Ватрушки з сиром
Самса зі свининою
Пампушки до борщу
Булочки для гамбургера
Хачапурі з м’ясом
Хачапурі з твердим сиром
Хачапурі з сиром та зеленню
Основа для піци
“Висмажка”
▼
Пиріжки з серцем та печінкою
Пиріжки з лівером
Пиріжки з м’ясом
Пиріжки з горохом
Пиріжки з картоплею
Пиріжки з капустою
Пиріжки з повидлом
Сирники
Біляші
Пиріжки з лівером (апаратні)
Пиріжки з горохом (апаратні)
Пиріжки з картоплею (апаратні)
Чебуреки півколом
Чебуреки великі
Чебуреки маленькі
TM “3Ф”
▼
Готові Страви
▼
Вареники
▼
Вареники з картоплею та шкварками
Вареники з капустою
Вареники з домашнім сиром
Вареники з вишнею
Котлети
▼
Котлети “Домашні”
Млинці
▼
Млинці з маком
Млинці з вишнею
Млинці з домашнім сиром
Млинці “Вишиванка”
Сирники
▼
Сирники з родзинками
Запіканка з домашнього сиру з родзинками
Напівфабрикати
▼
Вареники
▼
Вареники з картоплею та шкварками
Вареники з капустою
Вареники з домашнім сиром
Пельмені, Равіолі
▼
Пельмені “Сибірські”
Равіолі зі свининою та яловичиною
Равіолі зі свининою
Равіолі з курятиною
Тісто
▼
Тісто листкове
ПРО НАС
▼
Історія
Експорт
Приват Лейбл
ФРАНШИЗА
КОНТАКТ